Partners

2Reflect maakt deel uit van een netwerk met een aantal partners. In dit netwerk kunnen – na overleg met de opdrachtgever – opdrachten worden gedeeld en vindt er gezamenlijke kennisuitwisseling plaats. Ook deelnemer worden van dit netwerk? Neem contact op met 2Reflect.


De Vaal Advies heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van kwaliteits-, proces- en projectmanagement. Wij zoeken graag met u naar mogelijkheden om de prestaties van uw organisatie te verbeteren en maken bijvoorbeeld gebruik van audits en training. De mens – medewerker, klant, leverancier, belanghebbende – is voor ons net zo belangrijk als het toepassen van modellen en systemen.


Onderwijs.pro is hét bureau voor onderwijskwaliteit en onderwijskunde. Als onderwijskundigen begeleiden wij docententeams bij curriculumontwikkeling en onderwijskundige innovaties. Wij geven leiding aan of adviseren bij verbeter- en verandertrajecten. Wij sporen kwaliteits- of accreditatierisico’s op en helpen deze oplossen. Wij ondersteunen en coachen onderwijsteams, commissies, management en staf om professioneler, resultaatgerichter en rolvaster met elkaar samen te werken. Als auditor kunnen wij de huidige kwaliteit van uw opleiding in kaart brengen en op basis daarvan beoordelen waar volgens ons verbetermogelijkheden liggen en hoe u die kunt realiseren.


De Docentenacademie helpt docenten hun les- of begeleidingssituatie zo in te richten en uit te voeren zodat ze studenten daadwerkelijk verder helpen in hun ontwikkeling en zelf ook meer voldoening uit hun werk halen. Wij begeleiden individuele docenten en docententeams met trainingstrajecten, lesbezoeken en teambijeenkomsten. Ons motto: Leren door plezier, Leren door verbinding, Leren door in actie te komen.


Hanny Deelen is een betrokken en resultaatgerichte GZ-Psycholoog  / Coach / Trainer die begeleiding biedt aan leidinggevenden en docenten op het vlak van persoonlijk leiderschap, samenwerking en communicatie. Hanny maakt gebruik van verschillende theoretische modellen en daagt uit om te experimenteren met nieuw gedrag. In dit proces reikt zij praktische handvatten aan die bijdragen aan bewustwording en effectief functioneren. Haar aanpak is transparant, betrokken en direct.


2Reflect ondersteunt organisaties bij kwaliteitszorg, procesmanagement en documenteren. 2Reflect heeft een passie voor organiseren: het verbinden van ‘inhoud’ met structuren. Zo eenvoudig als het kan en zo gestructureerd als het moet. Met oog voor de achterliggende bedoeling én de details die in de dagelijkse praktijk doorslaggevend kunnen zijn.