Kwaliteit in beeld

Blik onder de schermen

Een toiletrolhouder met een nette aanblik, maar met een onderkant die niet mooi is afgewerkt omdat die toch niet zichtbaar is. Toch is die onderkant door de spiegeling in de klep op de toiletrol juist wel te zien.

Toiletrolhouder met toiletrol

Toiletrolhouder zonder toiletrol


Doorrijhoogte

In Breda is bij een viaduct de maximale doorrijhoogte aangegeven. Aan de beschadigingen, de rood-witte strips en de nog zichtbare aanpassing van de hoogte op het bordje aan één kant van het viaduct (tweede foto), kunnen we afleiden dat het niet altijd goed is gegaan. Opmerkelijk is nog de aanduiding van vier meter: aan de ene kant als “4,0 meter” en aan de andere kant als “4,00 meter”, maar dat zal verder niemand opvallen. Foto’s: Google.

Viaduct kant 1

Viaduct kant 2


Icon fail

Aangetroffen in een lift:

Alarmknopbordje


Op het randje

In de buurt van Bennekom treffen we langs de weg een gedenkmonument aan voor een piloot die daar in 1943 is neergestort. Alle respect voor de getoonde moed en het offer dat hij bracht. Links naast het officiële gedenkbord zien we een kleinere schuine gedenkplaat met een luchtfoto waarop is weergegeven waar zijn vliegtuig is neergestort en waar de waarnemer zich bevindt. Om de foto is ook een omlijsting aangebracht. En daar lijkt iets te zijn misgegaan in de afstemming…

 

Bennekom 1 Bennekom 2

Bennekom3Bennekom 4

 
Reacties

Nog geen reacties.

Geef een reactie